MUKADIMAH

Salam perkenalan...
Bermula dengan sedikit minat setelah mengunjungi rumah saudara yg memelihara arnab, kini sy telah memiliki beberapa ekor arnab dari beberapa jenis seperti Angora, France Angora, Lionhead & Lop-ear(InsyaAllah kalau menjadi, masih baby & tgh dlm proses tumbesaran lagi..)
Walaupun pada awalnya, 2 daripada 4 ekor arnab yang saya beli mati (faktor pemakanan @ tak dpt sesuaikan diri kt tempat baru kot?!), sy tetap bersemangat utk terus memelihara arnab. Kenapa ek? Hmm.. sbb selain dpt belajar drpd kesilapan, sy juge nk berkongsi pendapat, pandangan & cerita drpd rakan peminat arnab yang lain. Secara tak langsung, sy pn dpt tambah kenalan.
InsyaAllah, akan saya uploadkan gambar2 arnab peliharaan saya dari semasa ke semasa. Jadi, tunggu...

Selasa, 11 Mei 2010

Tak Pasti Lagi

Tak pasti lagi,ada kemungkinan saya akan tutup kedai hujung tahun ni.Saya akan berpindah ke KL.Orang rmah dah pun lapor diri dan bertugas disana.Arnab2 mngkin saya akan hantar kat kg atau saya akan jual kesemuanya atau akan saya bawa kesemuanya.Ntah kenapa agaknya hati saya agak berat nak berhijrah.Apapun kita sama2 berdoa harap2 org rmah saya dpat bertukar@bertugas di jb hujung tahun ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan